O nas

O nas

Družbo je leta 1991 ustanovil g. Rebek Igor, ki je s strokovnim in tehničnim znanjem postavil stabilno družbo, ki danes zaposluje 12 ljudi (v Luciji in Ljubljani).

Na začetku je bila družba usmerjena samo v veleprodajo rezervnih delov, toda razmere na trgu so pokazale, da potrebujemo tudi svoje maloprodaje in tako smo odprli maloprodajo v Ljubljani, ravno sedaj je v postopku odprtja, trgovina v Luciji in cilj družbe je, da bi v prihodnosti imela v vseh večjih Slovenskih mestih svojo trgovino.

Pa ne samo to, pričeli smo tudi z delom avtomehanične delavnice in vulkanizerstva, ravno tako v poslovnih prostorih v Luciji, kjer deluje prvovrstni team. Odlikuje se po strokovnosti, hitrosti in reševanju še tako nerešljivih avtomehaničnih problemov.

Kot družba Utrjujemo njen položaj v SLO in EU, to dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov.

Nudimo ugodne cene, originalne in kvalitetne nadomestne rezervne dele, hitro dostavo in neomejeno zalogo.

Prednosti družbe 

Prednost družbe je majhnost kolektiva in strokovnost, kar omogoča pristnost in osebnostni pristop v danes že tako norem svetu. Pri nas stranka ni le številka kot v velikih trgovskih centrih, prav zaradi majhnosti se lahko posvetimo našim strankam in zadovoljimo njihove želje, jim svetujemo, rešujemo probleme, skratka, smo bolj fleksibilni kot veliki sistemi.

Vizitka

Dolgi Naziv: RE.IG - Trgovinsko in proizvodno podjetje, d.o.o. Portorož
Naslov: Liminjanska cesta 94C, LUCIJA - LUCIA, 6320 Portorož - Portorose
Direktor: Igor Rebek

Matična številka: 5455154000
Davčna številka: 71459162
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: SI56 1010 0000 0048 689 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 25.1.1991

 
 
 

Lokacija

 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

Potrebujete rezervne dele za osebno ali tovorno vozila? Niste še vedeli za nas? Čas je, da nas spoznate.

Spoznajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.